Nu åbner Bydelslaboratoriet

Det har været længe undervejs, men nu åbner det fredag den 11. maj kl. 15 – 17. Kom og fejr åbningen med os, og giv os din uforbeholdne mening om bydelslaboratoriet. Vi kan på forhånd love, at det er kultør, kreativt og at der både er ti fugle på taget og én i hånden i laboratoriet.

Det er meningen, at du skal bruge bydelslaboratoriet til at få et indblik i, hvad der rører sig af aktiviteter, politiske debatter, projekter, foreninger og netværk i Bispebjerg. Du kan også sætte dig ind i laboratoriet, hvis du mangler et uformelt arbejds- og mødested til at sætte gang i nye forsøg, der vil udvikle Bispebjerg.

Bydelslaboratoriet er åbent for alle nysgerrige, der vil udforske bydelen, og som vil bidrage positivt til, at Bispebjerg bobler af nytænkning, samarbejde og lokalt engagement.

Udstillinger i Bydelstræet
Bydelslaboratoriets grønne træ viser skiftende udstillinger af aktuelle høringer, projekter, planer og debatter i Bispebjerg. Her kan du også give din holdning til kende.

Debatter på tribunen
På den gule tribune afholdes foredrag, oplæg eller debataftener. 

Kig ind i projektskabet
Mangler du inspiration til at udvikle dit projekt, netværk, forening eller lignende, så kig ind i projektskabet. Her finder du relevant litteratur og anden inspiration.

Brug skærmene
Skærmene informerer om lokale aktiviteter, som du nødigt vil gå glip af. Du finder også databasen Bispebjerg.dk, hvor du kan søge efter foreninger, projekter m.m.

Opslagstavler til netværk
Vores old school opslagstavle bruger du til dit krøllede eller flot layoutede opslag om aktiviteter. Du bruger den også til at efterlyse frivillige kæfter, nye samarbejdspartnere, input til projektidéer m.m.

Rådgivninger
Du kan få gratis rådgivning om retshjælp, læsevanskeligheder, konfliktrådgivning, projektrådgivning og om IT for begyndere. Tilbuddene udvikler sig, så hold øje med tavlerne.

Gør dig synlig i laboratoriet
Du kan gøre dig og din forening, projekt eller event synlig for andre i Bydelslaboratoriet. Brug opslagstavlen, Bispebjerg.dk eller skriv til Bydelsavisen. Tal med os, hvis du ønsker at lave en udstilling i Bydelstræet, få indlæg på skærmen eller holde et åbent møde.

Vi glæder os til at udvikle Bydelslaboratoriet sammen med dig.

Bydelslaboratoriet er et samarbejde mellem BIBLIOTEKETs Medborgercenter og Bispebjerg Lokaludvalg. De kreative kunstnere fra af SHFT har indrettet laboratoriet, som Kunst- og Kulturstyrelsen har støttet økonomisk.

Mere information
Hent Invitation til åbning af bydelslab