Bliv en del af Bispebjergs digitale borgerpanel

Vi vil gerne høre, hvad du som borger i Bispebjerg bydel (Nordvest, Emdrup, Ryparken-Lundehus, Bispebjerg og Utterslev) tænker om bydelens udvikling. Derfor er du inviteret med i Bispebjergs digitale borgerpanel.

Siden borgerpanelet startede op i september 2017 har vi spurgt borgerne i bydelen om spørgsmål vedrørende udviklingen af den tidligere ISS-grund, Lundehustorvet og tidsbegrænset parkering.

Interesseret? Så tilmeld dig her: www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=6QTXR9UZ9PCN

Hvis du tilmelder dig panelet vil vi med mellemrum stille dig spørgsmål via e-mail. Det drejer sig om 3-4 undersøgelser om året og din besvarelse af spørgsmålene vil blive behandlet fortroligt.

Borgerpanelet er åbent for alle, der bor i Bispebjerg bydel og er over 15 år. Det er frivilligt at være en del af borgerpanelet og du kan altid framelde dig.

Efter du har tilmeldt dig vil du blive bedt om at oplyse din mailadresse, så vi kan sende dig en række spørgsmål. Spørgsmålene er relevante for at danne et billede af borgerpanelets sammensætning. Når du har svaret på spørgsmålene er tilmeldingen færdig.

Har du spørgsmål til borgerpanelet, er du velkommen til at skrive til os på: bispebjerglokaludvalg@kk.dk

Med venlig hilsen

Alex Heick, Formand for Bispebjerg Lokaludvalg