Bydelspuljen

Om puljen

Bydelspuljen er en pose penge, som Bispebjerg Lokaludvalg hvert år får lov til at give til foreninger, privatpersoner og virksomheder, der vil berige vores bydel. Festivaler, street art, teater, koncerter, workshops – vi har støttet meget forskelligt henover tiden.

Hvis du vil se hvilke projekter der tidligere har fået støtte, kan du klikke her.

Hvert år fordeler puljen op til 2 millioner kroner af 4 omgange. Men den står ikke for sig selv. Den gør kun en forskel, fordi der er ildsjæle i Bispebjerg, der giver tid og kærlighed til bydelen. Vi støtter især initiativer, der fremmer nærdemokratiet, bydelsidentiteten og netværkerne i Bispebjerg. Projekter om dialog, samarbejde og fælleskab.

Puljen kommer fra Københavns Kommune og er administreret af Bispebjerg Lokaludvalg. Alle Københavns lokaludvalg har en pulje. Her i Bispebjerg er det sekretariatet, der tager i mod ansøgningerne. Derefter beslutter lokaludvalgets medlemmer om et projekt modtager fuld eller delvis støtte, eller om der gives afslag. Medlemmerne kommer fra foreninger i bydelen eller de politiske partier på rådhuset. 

Brænder du for at berige din bydel? Ansøg til bydelspuljen. Rul ned og læs hvordan.

Ansøgningsfrister

  • 1.
    februar
  • 1.
    april
  • 1. september
  • 1. november

Vigtige dokumenter

Tidligere støttet

Se, hvad bydelspuljen har støttet her.

Sådan søger du

Du skal indsende et udfyldt ansøgningsskema, hvis du vil søge om økonomisk støtte fra Bydelspuljen. Din ansøgning må max. fylde 6 sider, og bilag må ikke vedlægges. Du kan downloade ansøgningsskemaet elektronisk (det ligger på toppen af siden) eller få fingre i papirudgaven hos sekretariatet for Bispebjerg Lokaludvalg (vi holder til på Rentemestervej 76, 2. sal). Lokaludvalget behandler ansøgninger fire gange årligt. Efter behandlingen modtager alle ansøgere et bevillings- eller afslagsbrev. Alle ansøgninger der er blevet tildelt puljemidler skal udfylde et evalueringskema og sende det, samt et regnskab, til sekretariatet, når projektet er afviklet.

Bispebjerg Lokaludvalg giver støtte til arrangementer under forudsætning af, at lokaludvalget og København Kommune nævnes som tilskudsgiver i forbindelse med informationsmateriale, plakater og lignende. Hent logoer, højreklik her for at hente Bispebjergs logo og højre klik her for at hente København Kommunes logo. Vælg “gem billede som…”

Andre puljer

Nogen gange kan det hjælpe at dække beløbet til et projekt med midler fra flere forskellige puljer. Her er nogle flere af København Kommunes puljer, som du kan kigge på: