Fred og kærlighed spreder sig på Smedetoften

Hockeyturneringen er igang på Smedetoften. Politiet har spillet mod Københavner-teamet og KUK. Senere i turneringen spiller også alkoholdet og Lokaludvalget. De triste, men store udearealer bag Smedetoften 12 – 14 har fået nyt liv med gadefesten Peace, Love and Smedetoften i forbindelse med Sikker By Ugen.

Oplagt til børne- og ungebrug
Lokaludvalget har længe arbejdet for, at Klokkergårdens Ungdomsklub får bedre faciliteter både indendørs og udendørs i Smedetoften 12. Sikker By Ugens aktiviteter på området viser med al tydelighed behovet og fornuften i visionen. 30 unge hygger sig, spiller fodbold, laver pandekager, rydder op på området og hilser på natteravnene denne tirsdag aften. Det er et naturligt, og trygt samlingssted for unge, som ikke behøver at være på gaden.

Spændende debat og masser events fredag
Fredag er der politisk debat med Jesper Christensen (A) og Cecilia Lonning (V) i Den Røde Sofa på Smedetoften 12. Her vil visionerne om at lave trygge, kreative rammer for lokale unge i bygningerne være til debat. Alle er velkomne til en festlig eftermiddag og aften på Smedetoften. Peace, Love og Smedetoften kører hele ugen.