Indvielse af nyt uderum til Smedetoften

Tag hue og vanter på og kom til indvielse af det nye uderum onsdag d. 19. december kl. 17-18.30. Vi byder på julestemning med æbleskiver og gløgg over bål, fremvisning af det nye uderum og videooptagelser af hele byggeprocessen bag. Alle er velkomne!

Gemt bag murene til Smedetoften 12 lå der før et kedeligt asfalt areal. Nu er stedet omdannet til et spændende lille uderum med højbede, bålplads og siddemuligheder. Projektet er blevet til i et samarbejde mellem Bispebjerg Lokaludvalg, Klokkergårdens Fritidscenter og Skov og Landskab alias det tidligere Landbohøjskole. Bygningerne på Smedetoften er under omdannelse til et Ungehus som skal huse en række tilbud for unge. Lige nu holder Klokkergårdens Fritidscenter til på den anden side af gaden i en cykelkælder. Og der mangler plads til udfoldelse for drengene! Derfor er et uderum tiltrængt. Drengene har givet udtryk for deres ønsker til uderummet, og i samarbejde mellem pædagogerne fra KUK og Skov og Landskab er der lagt en plan for uderummet.

Drengene fra Klokkergårdens Fritidscenter har været med i processen fra A til Z. Første ekskursion gik til skovskolen i Nødebo hvor de unge under kyndig vejledning af professionelle, fældede 10 træer. En udfordring, som drengene gik ind i med stor enthusiasme. Senere på dagen fik drengene hilst på Prins Henrik, som tilfældigvis kom forbi på vej på jagt! Anden ekskursion blev de yngre drenge fra Klokkergårdens Fritidscenter sendt i skoven for at hente mos, til mosgraffiti. Herudover har der været afholdt 3 byggedage på Smedetoftens udearel, hvor plantekasser, siddebænke og mosgraffiti er etableret.          

Se invitationen her:   invitation-19.-december