Debatmøde: bevarende lokalplan

Kom med til debatmøde d. 20 maj om en ny bevarende lokalplan og om hvordan vi bedst bevarer vi kulturarven i nordvest!

Teknik- og Miljøforvaltningen og Bispebjerg Lokaludvalg vil gerne byde velkommen til en debat om, hvordan vi bevarer nordvest-kvarterets særlige identitet bedst? Hvad er af umistelig værdi og hvordan kan vi egentlig sikre det bedst?
Formand for Bispebjerg Lokaludvalg Alex Heick leder os gennem aftenens program, hvor eksperter som Stadsarkitekt Camilla Van Deurs, Stephanie Høy Brink – museumsinspektør på Københavns Museum, Poul Sverrild – Museumschef for Forstadsmuseet og Helge Baun Sørensen – radiovært og lokalhistoriker – gør os klogere på, hvad der er af umistelige værdier i nordvest-kvarteret, hvordan vi bevarer det bedst og hvad kvarterets rolle i byen er for fremtiden.
Baggrund:
Kvarteret Provstevej har de seneste år undergået fysiske forandringer i form af fortætninger med nye boligbebyggelser og nedrivning af ældre erhvervs- og boligbebyggelser. Der er samtidig lokalt en stor interesse for, at der tages vare om det særlige kulturmiljø i kvarteret. Politikkerne besluttede i forbindelse med Budget 21, at der skal laves en bevarende lokalplan for området afgrænset af Frederikssundsvej – Tomsgårdsvej – Birkedommervej – Frederiksborgvej og Glasvej.
Har du spørgsmål til arrangementet, så skriv til os på mailen bispebjerglokaludvalg@okf.kk.dk
Find begivenheden og kom med til debatmøde på facebook her: https://www.facebook.com/events/bispebjerg/begivenhed

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.