Byudviklingsvisioner for Bispebjerg

Et byudviklingsprojekt, der styrker Bispebjergs byliv, mangfoldige netværk, små produktions­virksomheder og livet mellem boligblokkene står højt på Lokaludvalgets ønskeliste. Det er et ambitiøst ønske, men også et realistisk ønske.

Byudvikling skal styrke det lokale liv
Lokaludvalget satser stort, når det skriver ønskeliste til overborgmesteren over indsatser, som kan styrke trygheden i bydelen. ’Byudviklingsprojekt’ står øverst på listen.
   – Bispebjerg kan noget særligt med vores kreative miljøer, små produktionsvirksomheder og sociale netværk. Det ser vi gerne bliver styrket gennem et byudviklingsprojekt, siger Winni Sjelle, næstformand for Bispebjerg Lokaludvalg. Mere socialt liv, kreativitet og flere lokale arbejdspladser kan efter Lokaludvalgets mening være med til at styrke tryghed og trivslen i bydelen på den lange bane.

Politisk ’go’
Ønsket er ambitiøst, men ikke urealistisk. Den 27. april blev der givet politisk ’go’ til, at kommunen kan søge staten om penge til to områdefornyelser i Bydelen. Det er et ’go’, som bliver mødt med stor glæde i Lokaludvalget.
   – København vokser, og vi mærker en spirende udvikling især i de kreative miljøer, som er rigtig spændende. Vi skal sørge for at stimulere den udvikling, så kreativiteten kan blomstre og arbejdspladser udvikles i vores bydel s,iger Winni Sjelle. Hun understreger dog, at Lokaludvalget vil arbejde for, at bydelens borgere sidder med helt fremme i bussen, når udviklingsprojektet bliver defineret nærmere.
   -Et byudviklingsprojekt må gerne tiltrække nye muligheder til bydelen, men det skal være os, som bor her, der er i centrum. Bispebjerg er en bydel med plads til alle. Sådan skal det fortsat være,” mener Winni Sjelle.

Mere information
Præsentation af visioner for bydelsudvikling i Bispebjerg lørdag den 28. maj kl. 15 – 16 i BIBLIOTEKET på Rentemestervej kl. 15.