Planer om fornyelse af Nørrebro Station på vej

Overborgmester Frank Jensen har været på besøg ved Nørrebro Station med den nyhed at når den nedslidte station snart bliver travl efter cityringens åbning vil han indfri det ønske, som mange har efterspurgt i lang tid – nemlig et løft og skabelsen af et mere trygt rum.

Det drejer sig om 700.000 kroner til oprydning og renhold, samt 500.000 kroner til bedre belysning ved Lyngsies Plads. Derudover skal der skabes et nyt og grønt byrum på basargrunden til 7,3 millioner kroner.

Formålet med fornyelsen er at skabe et grønnere, tryggere og mere samlende Nørrebro Stationsområde

SE overborgmesteren besøge Nørrebro Station her: Frank Jensen besøger Nørrebro St.

YDERLIGERE information findes i følgende artikel: Minby Frank Jensen

Her i Bispebjerg Lokaludvalg er vi glade for, at der endelig bliver gjort noget og vi glæder os til at se det færdige resultat!

 

3 kommentarer
 1. Britta Pliniussen
  Britta Pliniussen siger:

  Det bedste man kan gøre for dem der lever og ånder i nærområdet er at ændre bygningen til en lokal politistation. Jeg færdes og handler i det område, hvor der på gadeplan handles af diverse ting og sager, politiet har deres daglige udrykninger, men i samme øjeblik de er væk er se tilbage igen.

  De4 gøres for lidt i området for at gøre stedet til et trykt område, og der bruges for mange penge på ingenting, for er er som regel ingen penge til vedligeholdelse .

  Svar
  • Signe Dehn Sparrevohn
   Signe Dehn Sparrevohn siger:

   Lokaludvalget håber at en opgradering af byrummene i området vil kunne gøre det mere trygt at færdes i området – men nu må vi se, hvad der kommer ud af budgetaftalen i år.

   Svar
 2. Brian Møldrup Pedersen
  Brian Møldrup Pedersen siger:

  Ja og så skal hele området forskønnes omkring Føtex og den gamle S-togstation samt på hjørnet af Frederiksundsvej og Nordre Fasanvej.

  Det er tiltrængt efter mange år underlig indretning, gammel slidt stationsbygning, tomme grunde og byggerod efter den nye Cityring endelig langt om længe kører selv om stationspladsen ikke er færdig endnu med de nye rulletrapper mellem Metro og S-tog og andre ufærdige projekter.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.