Fokus på FN’s 17 verdensmål i bydelspuljen

Lokaludvalget besluttede d. 19. december 2018 at inddrage FN’s 17 verdensmål i bydelspuljens ansøgningsskema og retningslinjer.

Denne beslutning understøtter Bispebjerg Lokaludvalgs ønske om at sætte fokus på FN’s 17 verdensmål lokalpolitisk i Bispebjerg bydel i 2019 og videre frem.

FN’s 17 verdensmål består af mål, der skal sikre en bæredygtig udvikling med fokus på alt fra sundhed, ligestilling, afskaffelse af fattigdom, bæredygtige byer til mål om fred og retfærdighed med mere.

Det er brede mål, der i puljeansøgninger skal omsættes til konkrete lokale projekter i bydelen. Det er der vidt forskellige måder at gøre på, hvilket Bispebjerg Lokaludvalg er meget bevidste om og åbne overfor.

Bispebjerg Lokaludvalg lægger vægt på, at ansøgere inddrager, formidler og forankrer FN’s 17 verdensmål i projekter fremover. Det er dog ikke et krav at FN’s verdensmål inddrages i ansøgninger til bydelspuljen.

Læs de nye retningslinjer og ansøgningsskemaet her.

__________________________________________________________________

FN’s 17 verdensmål i 2019 

I løbet af 2019 vil Bispebjerg Lokaludvalg sætte fokus på hvordan FN’s 17 verdensmål kan være med til at understøtte en helhedsorienteret bæredygtig lokal udvikling bredt i bydelen. Bispebjerg Lokaludvalg har allerede haft opstartsmøde om, hvordan verdensmålene skal forankres, inddrages og formidles i Bispebjerg bydel i løbet af 2019 og videre frem.

Følg med på facebook og hjemmesiden, hvis du er interesseret i Bispebjerg Lokaludvalgs fokus på FN’s 17 verdensmål i det nye år.  Vi glæder os til at begynde arbejdet!

Inddragelse af FN’s 17 verdensmål understøtter også Københavns Kommunes overordnede handlingsplan for hvordan FN’s 17 verdensmål forankres i hovedstaden. Læs handlingsplanen her.

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.