Bispebjerg har fået ny bydelsplan for 2017-2020

Nu er Bispebjerg bydelsplan 2017-2020 endelig færdig!

Bydelsplanen har været undervejs i et halvt års tid – og tager afsæt i borgere i bydelens input, holdninger og ideer samt Lokaludvalgets visioner for den fremtidige udvikling af Bispebjerg. Herudover tager den også fat på udfordringer og potentialer i Bispebjerg bydels 5 kvarterer (Emdrup, Ryparken-Lundehus, Nordvest, Utterslev og Bispebjerg) – og kommer med bud på, hvordan potentialerne kan styrkes og udfordringerne kan løses.

Tag et kig på Bydelsplanen og bliv inspireret!

Du kan læse planen her.

Lokaludvalgets indsatsområder

Bydelsplanen 2012-2020 tager udgangspunkt i kvarterernes potentialer og udfordringer  – og kan ses som Bispebjerg borgeres og Lokaludvalgs visionsoplæg med temaer og konkrete budgetønsker til den fremtidige udvikling af bydelen!

Bydelsplanen skal fungere som et værktøj for det fremtidige arbejde med Bispebjerg – og er med til at give blandt andet politikere på Rådhuset indsigt i, hvad borgerne ønsker i bydelen. Så er der også Lokaludvalgsvalg i marts, hvor bydelsplanen kan bidrage til at nye medlemmer får indsigt og viden om bydelens potentialer og udfordringer.

Bydelsplanens temaer er:

  1. Når byen fortættes
  2. Et grønnere Bispebjerg
  3. Et tryggere Bispebjerg
  4. Bedre fremkommelighed
  5. Flere fællesskaber på tværs

Bydelsplanens temaer fokuserer på, hvordan den industrielle kulturarv kan indgå i et samspil med den nutidige byudvikling, mere kvalitet i de store grønne områder og bedre forbindelser på tværs af bydelen. Et andet vigtigt tema, bydelsplanen tager fat på, er at vi skal have flere fællesskaber på tværs – Det kan vi få ved at styrke det gode naboskab gennem social tiltag, tryghedspartnerskaber og fysiske byrumsforbedringer.

Dette var blot et lille udpluk af de temaer, udfordringer og potentialer, der beskrives i Bydelsplanen 2017-2020. Læs den her.

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.