Betalingsringen til debat

BIBLIOTEKET og Bispebjerg Lokaludvalg sætter fokus på klima og forbrug i anledning af årets klimatopmøde COP 17 i Sydafrika. Vi sætter fokus på nogle af de lokale problematikker og sætter dem ind i den overordnede klimaproblematik. Kom og hør oplæg, se film og få inspiration til hvad du selv kan gøre for at leve miljøvenligt – det foregår i starten af december i BIBLIOTEKET, Rentemestervej 76.

Torsdag d. 8. december kl. 19-21 står i trafik og betalingsringens tegn. Vi har inviteret politikere fra 4 partier til en diskussion af betalingsringen. Kom og stil spørgsmål og deltag i debatten. Energitjenesten er også til stede for at kortlægge dit personlige CO2 forbrug og rådgive dig omkring transportadfærd.

Næsten en tredjedel af verdens CO2 udledning stammer fra fødevarer, forarbejdning og transporten heraf. Derfor er der også store potentialer for CO2 besparelser ved at ændre madvaner.  Vi inviteter Nete Plenge, panelrådgiver hos forbrugerbevægelsen Stop Spild af Mad til at give os gode råd til spare penge, skåne klimaet uden at gå på kompromis med smagen!  Café Glad i BIBLIOTEKET sælger i dagens anledning en god klimavenlig ret. Fødevarebanken og Fødevarebevægelsen inviteres også til at fortælle om deres initiativer. Dagen sluttes af med en film som netop problematiserer verdens fødevarer. Dato for arrangementet følger snarest.