Bliv moseven

Vil du gerne være med til at gøre Utterslev Mose til et endnu bedre sted for planter, dyr og mennesker, så meld dig ind i gruppen Mosevennerne. Mosevennerne mødes første gang onsdag den 24. oktober kl. 17 på Rytterskolen. Vi bruger mødet til at  snakke om hvilke aktiviteter vi brænder for at igangsætte i mosen. Husk varmt tøj!

Hvem kan være med?
Alle der har lyst – lige meget om du kommer fra Bispebjerg, Brønshøj eller Gladsaxe – eller et helt andet sted! Det er gratis at være med og du yder det du har lyst til.

Hvad får gruppen af hjælp?
Miljømedarbejderne fra de to lokaludvalg kan hjælpe jer med at udvikle ideerne og stiller lokaler til rådighed. Men det er gruppens medlemmer der selv står for indhold og gennemførelse af ideerne.

Hvilke typer af projekter kan man søsætte i denne gruppe?
Utterslev Mose er omdrejningspunktet – men det er op til gruppens medlemmer at finde ud af hvor mange opgaver, hvilke og i hvilken skala det skal være. Det kunne være alt fra naturformidling i mosen, bygge redekasser, etablere flere bilaug, passe frugttræer, bekæmpelse af invasive arter, sætte fokus på forureningen af mosen, stable en stor konference eller en lille event på benene….eller måske noget helt andet?