Tak til Roland, Per og Ryparken

I deres tidligere liv kunne de godt have mødt i anden sammenhæng, tidligere chefpolitiinspektør Per Larsen og tidligere fange Roland Møller. Denne tirsdag i Sikker By Ugen holdt Roland Møller dog et livsklogt og tankevækkende oplæg om hans liv som kriminel. ‘Hvad er en rigtig mand?’ spurgte han udfordrende nogle af de unge drenge i lokalet. Er der nødvendige og unødvendig vold? Den debat fortsætter utvivlsomt en anden dag, når Roland Møller vender tilbage til Ryparken for at tale til flere unge.

Per Larsen vil arbejde for mere nærpoliti 
Per Larsen blev efterfølgende spurgt til, om Center for Sikker By arbejder for at skabe mere nærpoliti i København. Ja, lød det klare svar fra overborgmesterens særlige rådgiver. Det er et højt ønske fra Københavns Kommune at få mere nærpoliti i de bydelen, hvor der er særligt behov. Og det er et spørgsmål, som kommunen er i dialog med poltiiet om. Per Larsen udtrykte også sin overbevisning om, at Lokaludvalget vil lade høre fra sig, hvis ikke borgere i Ryparken er tilfreds med politiets patruljering i området.

De trofaste trommer
Som altid var Slagkraft med til at skabe en super stemning inden debatten i Den Røde Sofa med endnu en vellykket trommeworkshop.

Sikker By Ugen fortsætter i Ryparken
Selvom den Røde Sofa har forladt Ryparken for denne gang fortsætter Sikker By Ugen i Ryparken søndag, hvor der er torvedag med koncert, loppeboder, konkurrencer, brandbil og masser af hygge. Det er fra 12 – 15 ved den gamle sporvognssløjfe ud for Ryparken 13.

Mere information
Læs artikel i fsb beboerblad