Se de opstillede til valg i Bispebjerg Lokaludvalg her, og find ud af hvordan du kan være med til at stemme

Fristen for at stille op til lokaludvalget er nu overskredet, og vi er glade for at hele 25 engagerede bispebjergborgere har valgt at stille op til valg til Bispebjerg Lokaludvalg. NU håber vi at mange af jer vi tilmelde jer til at stemme, og sørge for en demokratisk proces.

Du kan lære de 25 opstillede bedre at kende her: www.valg-lokaludvalg.kk.dk

Indtil d. 7. februar kan du tilmelde dig som stemmeberettigede til valget. Her er kravene de samme som til at stille op, nemlig at du skal være en del af en forening (alt lige fra borgergruppe til bestyrelse til boligforening), som har over 15 medlemmer, har eksisteret i over et år og har aktiviteter i Bispebjerg bydel.

Tilmeld dig til at stemme til valget her: https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=JRR9U9SFJ23P

Alle stemmeberettigede vil modtage et link til at stemme d. 14. februar. Linket vil være aktivt i to uger.

I morgen, d. 25. januar, afholder vi en nytårskur, hvor alle de opstillede vil præsentere sig selv. Hvis du har lyst til at deltage kan du tilmelde dig (af hensyn til bestilling af mad) på bispebjerglokaludvalg@okf.kk.dk. Hvis du er forhindret i at deltage, livestreamer vi også mødet på følgende link: https://teams.microsoft.com

Vi håber at I har lyst til at styrke demokratiet i Bispebjerg, ved at være med til at bestemme hvem I synes der skal sidde i Bispebjerg Lokaludvalg.

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.