Ingen ønsker opfyldt i overførselsssagen

I går blev aftalen om overførselssagen (uddeling af overskydne kommunale midler) lukket.

Og øv hvor er vi bare skuffede i Bispebjerg Lokaludvalg. Der er nemlig ikke blevet lyttet til nogle af vores ønsker i denne omgang.

Vi havde blandt andet håbet på midler til en udforskelse af Lersøkilden, et nyt Skolehavehus, anlæggelse af et tryghedsparnetskab og en udvidelse af P-zonen syd for Tomgårdsvej

Vi finder det især ærgerligt at der igen ikke kunne findes muligheder til et nyt Skolehavehus. Vi har i mange år forsøgt at gøre politikerne fra borgerrepræsentationen opmærksomme på Skolehavehusets kummerlige forhold. Derudover har Covid-19 tydeliggjort vigtigheden af udendørs tilbud, og her er og var Skolehavehuset en unik mulighed for børnene på Bispebjerg.

Politik er kompromisser og forhandlinger, og vi havde ikke regnet med at alle vores ønsker ville blive hørt, men vi må dog indrømme at det er meget skuffende at intet af det Bispebjerg Lokaludvalg har gjort opmærksom på bliver opfyldt. Vi er i forvejen en overset bydel på mange områder, og at vi igen bliver overset, er naturligvis en meget træls fornemmelse.

Vi vil kæmpe videre for at gøre opmærksom på vores bydels problemstillinger og på forslag der kan forbedre vores skønne bydel, og så håber vi at at der bliver mere fokus på Bispebjerg næste gang de kommunale midler skal prioriteres.

Du kan læse vores ønsker her: Bispebjerg-ønsker-PDF

Og aftalen om overførselssagen her: aftale-om-overførselssagen-2021

1 svar
  1. Lennart Frandsen
    Lennart Frandsen siger:

    Vi har i Lokaludvalget gjort et stort arbejde med udførlig beskrivelse af de forslag som vi er kommet med. Har den manglende opbakning fra politikerne noget at gøre med at politikerne vil have eneejerskab til de projekter der nyder støtte? Eller hvad er forklaringen? Det må vi søge afklaret når den store skuffelse har lagt sig.
    Lennart Frandsen

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.