Kære aktør – tag med til vores repræsentantskabsmøde

Vil du vide mere om hvad Lokaludvalget har arbejdet på gennem det sidste år og hvilke indsatser der satses på i det kommende år?

Så kom og vær med til aktørmødet!

Torsdag den 23. maj kl. 17.00-18.30

Mødet foregår på BIBLIOTEKET, Rentemestervej 76, 2. sal. Tilmelding til bispebjerglokaludvalg@okf.kk.dk senest den 17. maj af hensyn til forplejningen.

Måske husker du, at du i 2022 og 2023 deltog i ”aktørmøder” hos Bispebjerg Lokaludvalg? Aktørmøderne var sat i verden for at nå bredt ud til forskellige foreninger og aktører i bydelen, og sikre et bredt afsæt for bydelsplanen, som lokaludvalget står i spidsen for. Bydelsplanen er en 4 årig plan, med en årlig status. I januar 2023 fejrede vi sammen færdiggørelse af bydelsplanen, og samtidig lovede vi en årlig opfølgning på planen. Vi inviterer derfor nu til den årlige status på bydelsplanen:

Har du brug for lige at genopfriske bydelsplanen? https://www.bispebjerglokaludvalg.kk.dk/bydelsplan-2023/ her kan du læse mere om de 3 temaer: det fysiske miljø, det sociale miljø og livet i bydelen

 

Program:

17.00: Velkommen v. Alex Heick, formand for Bispebjerg Lokaludvalg

17.05: Oprids af bydelsplanen

17.15: Bydelsplansindsatser i lokaludvalget 2023 og 2024

17.25:  Hvordan kan du involvere dig?

17.30: MARKEDSPLADS DIALOG – kom rundt til boderne og få en snak om hvordan der kan arbejdes for de forskellige indsatsområder. Vi byder på kaffe og kage i boderne.

18.30: Tak for i aften

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.