Søg støtte til grønne pletter

Drømmer du om at skabe en grøn plet, der kan få dit lokalområde til at blomstre op, give nye planteoplevelser og skabe liv i lokalområdet? Så kom og vær med i Danske Planteskolers kampagne Grønne Pletter, hvor vi donerer planter til at forskønne udvalgte pletter rundt omkring i landet med en flot og frodig beplantning.

Måske er det jeres lokale skolegård, plejehjemmets have eller byens rundkørsler, der trænger til et ansigtsløft. Vi vil gerne give dit lokalområde en ny og spændende beplantning, når blot du tager initiativ til pletten og du kan samle lokale kræfter til at plante og passe planterne efterfølgende.

Danske Planteskoler har i 2013 afsat penge til planter til fire Grønne Pletter til en samlet værdi af 650.000 kr. Hver Grønne Plet får planter til en værdi af max. 163.000 kr.

Årets første ansøgnings- og afstemningsrunde om planter til en Grøn Plet er lige nu i fuld gang og slutter tirsdag den 2. april kl. 12. Den ansøger, der får flest stemmer vinder planter til at realisere en Grøn Plet. Desuden vælger Danske Planteskoler yderligere én modtager af planter til en Grøn Plet blandt ansøgerne.

www.groennepletter.dk