Snyd tyven sammen med naboerne

Nabohjælp kan reducere indbrud i private hjem med 25%. Nabohjælp er med andre ord en nem, enkel og god vej til at øge trygheden i vores bydel. Derfor bakker Bispebjerg Lokaludvalg op om tre kampagner, der i december måned skal øge vores opmærksomhed på, hvordan vi forebygger indbrud. Der er gode råd og gratis risengrød på Frederikborgvej 2 dage i december.

Tre kampagner i december
Københavnere kan stifte bekendtskab med tre kampagner om indbrud i december måned. Det er kampagnerne Nabohjælp, Stop Indbrud og Stop indbrud – Start snakken!. Kampagnerne har samme mål, men har hvert deres nyttige indfaldsvinkel til forebyggelse af indbrud.

Nabo-hjælpskampagnen opfordrer alle til at tilmelde sig det nye elektroniske nabohjælp-system, som Det Kriminalpræventive Råd kører. Denne kampagne handler om at vi holder øje med hinandens boliger, når vi ikke er hjemme. Kampagnen ‘Stop Indbrud’ hjælper dig til at indbrudssikre din egen bolig. Du ser dit hjem gennem tyvens øjne og bliver klar over, hvordan du sikrer dit hjem bedre. Endelig opfordrer kampagnen ‘Stop indbrud – Start snakken!’ os til, at vi taler med naboerne, bruger de andre to kampagners nye hjemmesider og anmelder indbrud til politiet.

Chat med politiets eksperter
I december måned kan du chatte med betjente fra Station Bellahøj hver dag fra kl. 20 – 21. 

Tid og sted
Bispebjerg Lokaludvalg og Lokalpolitiet deler gode råd og risengrød ud to tirsdage i december.

  • Tirsdag den 4. december kl. 16 – 18 ved Høyens Supermarked, Frederiksborgvej 86.
  • Tirsdag den 11. december kl. 16 – 18 ved Spar Købmanden, Frederiksborgvej 155.

Mere information
Link til kampagnen Nabohjælp
Link til kampagnen Stop Indbrud
Link til kampagnen Stop indbrud – Start snakken!
Læs om Politiets indsats mod indbrud
Link til Chat med politiet (via tv2’s hjemmeside)
Download flyeren Stop indbrud – Start snakken!