Puljeaften 2013 – en succes?

Puljeaften 2013
Onsdag d. 16.01 havde Bispebjerg Lokaludvalg i samarbejde med BIBLIOTEKET og ProjektVærkstedet, invivteret Bispebjergs mange frivillige foreninger og projektmagere til en netværksaften. 55 mennesker var mødt op, denne onsdag aften. Visionen var klar, det skulle være en aften, hvor de fremmødte skulle skabe et kendskab til hinanden. Og hvordan gør man så det? Med inspiration fra speeddatingarrangementer, blev de fremmødte udstyret med hver et scorekort, en plan for deres dates. De havde hver 4 ‘dates’ hvor der var mulighed for at afveje et potentielt samarbejde, et ‘match’. Aftenens dates var nøje udvalgt, og sammensat så daten gav mening for begge parter. En date uden fællesinteresser kan resultere i pinlig tavshed og det er jo ikke en god date. Snakken gik på fuld tryk, og folk ‘datede’ på kryds og tværs. Alt fra projekter om madlavning med mosetørv som brændsel, til danseundervisning for børn, var repræsenteret.
Efter det stramme dating program var gennemført, blev folk hængende til en bid mad, her skulle det være op til de fremmødte, at skabe sig et overblik hvem der var tilstede og derved have mulighed for få en bonusdate.

Reultatet på de mange dates
Det lader til at der var blevet udarbejdet en god datingplan. Der blev på dagen etableret 38 ‘match’. Det er vi rigtig godt tilfredse med, og håber at der er skabt nogle forbindelser, der kan gøres brug af i fremtiden.

Vi vil gerne give en stor tak til de fremmødte, der virkelig gik til arrangement med positivitet og engagement!

Her kan I se lidt billeder fra aftenen.