Møde om Sikker By Uge i Bispebjerg

Uge 21 er udnævnt til Sikker By Uge i København. Det vil Bispebjerg Lokaludvalg gerne markere med en lang række arrangementer i hele bydelen i ugens løb. Vi slutter ugen med et festfyrværkeri af et program i Biblioteket på Rentemestervej den 28. maj. Vi glæder os – så sæt allerede nu kryds i kalenderen. Den 23. februar er der informationsmøde fra kl. 17 – 19 i Kulturhuset på Tomsgårdsvej 35 om Sikker By Ugen i Bispebjerg.

100.000 kroner til lokale arrangementer
Lokaludvalget har afsat 100.000 kroner af bydelspuljen til støtte til lokale arrangementer, der sætter fokus på tryghed og trivsel i Sikker By Ugen. Det er arrangementer, som vi håber boligforeninger, klubber, foreninger, borgergrupper og andre gode kræfter vil afholde. Ideerne er allerede begyndt at poppe op: gadecafé, hærværksskattejagt og graffitibekæmpelsesdag er blot nogle af forslagene.

Den røde sofa besøger bydelen
Bispebjerg Lokaludvalg kommer rundt i hele bydelen med den røde sofa i ugens løb. Omgivet af festlige kulisser sætter vi en central person i den røde sofa, og debatterer en særlig vinkel på tryghed og trivsel. Du kan blandt andet møde det lokale politi og gadeplansmedarbejdere i sofaen til en debat om ‘tryghed på gaden’, du kan møde politikere fra Rådhuset i sofaen på Rentemestervej til en debat om ‘tryghed og byrum’ osv.

Få ideer og samarbejdspartnere
På informationsmødet får du flere oplysninger om Sikker By ugen. Du vil også få inspiration til aktiviteter, og forhåbentlig også finde nye samarbejdspartnere.

Formålet med ugen i  Bispebjerg
Det er Lokaludvalgets håb, at Sikker By Ugen vil give anledning til:

  • at vi får belyst tryghed og trivsel i Bispebjerg fra forskellige borgeres synspunkt
  • at flere borgere vil engagere sig i debatten og arbejdet for at fremme tryghed og trivsel i bydelen
  • at borgere mødes på kryds og tværs
  • at nye initiativer og samarbejder fødes.

Mere information
Download Invitation til Informationsmøde
Download Sikker By program, revideret
Link til hjemmeside om Sikker By