Karma på Landsdommervej

Landsdommervej skal lukkes for biltrafik ud mod Lygten/Tagensvej. Samtidig skal det være muligt at køre på cykel i begge retninger på Landsdommervej. De to forslag er vedtaget af Teknik- og Miljøudvalget den 27. september og er i høring i to uger. Få en snak med medlemmer af Bispebjerg Lokaludvalg på lørdag på Landsdommervej fra kl. 12 – 14.

Forslaget i korte træk
Lukningen af Landsdommervej mod Tagensvej/Lygten handler om at gøre krydset Tagensvej/ Lygten mere overskueligt. Det bliver krydset, hvis den ene vej i krydset bliver lukket. Ændringerne på Landsdommervej vil betyde, at den biltrafik, der i dag kører ind og ud ved Lygten/Tagensvej vil ske via de tilstødende veje. Kommunen vurderer, at det meste af trafikken fra Landsdommervej flyttes til Hovmestervej. Derudover må det forventes, at der en mindre del af trafikken flyttes til Oldermandsvej og Bisiddervej på strækningen mellem Lygten og Frimestervej.


Om Karmakanonen
Karmakanonen har til formål at sørge for opsøgende, opmærksomhedsskabende og inkluderende borgerinddragelse igennem grøn teknologi og cykler. Karmakanonens energi- og lydsystemer er drevet af både solceller og pedalkraft. Det grønne hjerte har vundet hjerter fra Manchester til Malmø og fortsætter sin never ending tour nu med stop på lørdag i nordvest.

Mere information
Hent Høringsbrev om lukning af Landsdommervej
Hent Kort over de forslåede ændringer på Landsdommervej
Hent Kort over fremtidige forhold på Landsdommervej