Ho ho julepuljen åben for ansøgninger

Københavns Kommune åbnede d. 29 juni for ansøgninger til dette års julepulje. Puljen er på 1 million kr., og deadline for ansøgninger er onsdag d. 1. september 2021 kl. 12:00.

Vi håber at mange handlekraftige Bispebjergborgere vil få søgt puljen, og være med til at sikre at også vores bydel bliver en del af julehovedstaden.

Man kan forvente svar på ansøgning ultimo september. Ansøgningsskema og yderligere oplysning om kriterier kan findes på hjemmesiden via dette link: Ansøgning om Københavns Kommune julepulje.

 

Her er lige et udpluk af formål og nogle af kriterierne, men man kan læse mere på hjemmesiden:

 

Formålet med puljen beskrives således: 

Puljen skal understøtte et trængt erhvervs- og kulturliv gennem juleaktiviteter, der sætter spot på Københavns særlige kvaliteter og byens historie, bl.a. ved at formidle historiske steder, madtraditioner samt tradition for god arkitektur, kunsthåndværk, mode og design. Målet er at tiltrække nationale og internationale gæster til byen, der kan være med til at sætte gang i et COVID-19-ramt erhvervsliv.

 

Og kriterierne for støtte er:

Ved udmøntning af puljen vil aktiviteter, der samlet set forventes at kunne bidrage mest positivt til erhvervs- og kulturlivets værdiskabelse, blive prioriteret. Det vil blive tillagt positiv vægt, hvis flere virksomheder søger samlet eller indgår som samarbejdspartnere i ansøgningen. Ved udmøntning af puljen vil der også blive lagt vægt på, at aktiviteten, der søges støtte til, understøtter fortællingen om og markedsføringsindsatsen af København som international juledestination.

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.