Find din cykelmyg frem

Lørdag den 24. september inviterer Bispebjerg Lokaludvalg på en cyklende oplevelsessafari gennem bydelens flotte og spændende områder. Stiml derfor familien sammen til en sjov dag, hvor I kan lære bydelen at kende på en helt ny måde.

Orienteringsløb på cykel
Det bliver et orienteringsløb – ikke på tid – med på oplevelser. Vi starter ved grillpladsen på bydelens naturværksted Streyf, Rådvadsvej 69, hvor du får udleveret ruten og de spørgsmål, som du skal finde svar på ved de forskellige poster. Tempoet på turen bestemmer du selv. Oplevelsessafarien er åben i tidsrummet kl. 10-14. Afslutningen er i Lersøparkens skolehaver med fest, ballade og snobrød.

Bydelens skjulte grønne perle
Du er velkommen til at springe oplevelsessafarien over og blot dukke op til afslutningen i Lersøparkens skolehaver kl. 13.00-15.00. Her kan du lave snobrød over bålet, nyde lidt underholdning og godt samvær. Og ikke mindst kan du opleve bydelens skjulte men fantastiske, frodige og hyggelige grønne perle, skolehaverne.

Vind billetter til cykelmyggen Egon
Kl. 15.00 trækker vi lod blandt deltagerne,  og der er en række gode præmier på spil. 1. præmien er 3 billetter til familieforestillingen Cykelmyggen Egon på Østre Gasværk søndag den 16. oktober!

Mere information
Du kan hente det endelige program på vores hjemmeside den 6. september.