Fantastisk program på lørdag

Vi glæder os til en fantastisk afrunding og kulmination på Sikker By Ugen på lørdag. Programmet er spækket med gode indslag. Det foregår i BIBLIOTEKET på Rentemestervej 76.

Politisk topmøde (Kl. 13 – 14.45)
Anna Mee Alleslev (R), Ayfer Baykal (F), Mette Reissmann (A), Carl Christian Ebbesen (O), Flemming Steen Munch (V), Mogens Lønborg (C) og Signe Færch (Ø) debattere tryghed i Bispebjerg. Vær med i debatten!

Rap med Per Vers (Kl. 14 – 17)
Per Vers hjælper dig til at finde din indre rapper frem. Workshop i 2 timer med DK’s ubestridte rap-konge. Du kan også bare nyde et intimt og intenst show med Per Vers fra kl. 16.15 – 17)

Jonas T. Bengtsson (Kl 15 – 16)
Forfatteren Jonas T. Bengtsson har skildret livet for nogle af nordvest-kvarterets mest udsatte borgere. Hør ham fortælle om Submarino og nordvest i den nye flotte afdeling for voksenskønlitteratur. Kulturanmelder ved Politiken Lise Garsdal anmelder.

Byudviklingsvisioner for Bispebjerg (Kl. 15 – 16)
Nyt områdeløft står for døren i Bispebjerg. Kom og hør om visionerne. Københavns Kommune går i gang med at søge om midler til to nye områdeløft i Bispebjerg til en samlet værdi af 130 millioner kr. Vær med i debatten fra start.

Indsatser, der virker (Kl. 16.15 – 17.15)
Mød nogle af de mange projekter, foreninger og institutioner i Bispebjerg, der gør en daglig indsats for tryghed og trivslen i bydelen. Ungerådgivning, Ungdomsskole, Beboerprojekt, Gadeteam, SSP og mange flere er på stedet.

Opsamling – Sikker By hva’ nu (Kl. 17.15 – 18.00)
Vi samler op på Sikker By Ugens mange debatter og anbefalinger. Og vi tegner linier for, hvordan vi fortsætter det politiske arbejde for at styrek trygheden i Bispebjerg.

Brun stue (Kl. 18 – 19)
Slap af, grin med og smid ord på bordet, når Brun Stue laver Comedy Impro Teater. Tryghed på den sjove måde 😉

The Floor Is Made of Lava (Kl. 19.30 – 21)
Vi slutter Sikker By Ugen af med et brag af en koncert. Gratis billetter. Hent dem i BIBLIOTEKET på Rentemestervej.