Tilmeld dig Bispebjergs digitale borgerpanel

Vi vil rigtig gerne høre, hvad du som borger i Bispebjerg bydel (Nordvest, Emdrup, Ryparken-Lundehus, Bispebjerg og Utterslev) tænker om bydelen. Derfor vil vi invitere dig med i det digitale borgerpanel – på den måde kan du påvirke dit lokalområde.

 

Du kan stadig tilmelde dig lokaludvalgets digitale borgerpanel – hvis du ikke allerede er hoppet på.

Siden det startede op i september 2017 har vi spurgt borgerne i bydelen om spørgsmål, der drejede sig om udviklingen af området på den tidligere ISS-grund, Lundehustorvet og tidsbegrænset parkering. Lokaludvalget har nu omtrent 3000 paneldeltagere til at svare på spørgsmål om bydelen.

Hvis du tilmelder dig panelet, vil vi med mellemrum stille dig spørgsmål om bydelen og dens udvikling via e-mail. Det drejer sig om 3-4 undersøgelser om året. Din besvarelse af spørgsmålene vil blive behandlet fortroligt.

Bispebjerg Lokaludvalg vil bruge borgerpanelet til at indsamle viden, holdninger og ønsker fra borgerne i bydelen, som vi vil dele med politi­kerne på Københavns Rådhus.

Vi håber, at du vil være med til at gøre Bispebjerg til en endnu bedre bydel at bo i ved at deltage i borgerpanelet!

Borgerpanelet er åbent for alle, der bor i Bispebjerg bydel, og som er over 15 år. Det er frivilligt at være en del af borgerpanelet og du kan altid framelde dig.

Interesseret? Så tilmeld dig her: www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=6QTXR9UZ9PCN

Herefter vil du blive bedt om at oplyse din e-mailadresse, så vi kan sende dig en række spørgsmål direkte til din egen e-mail. Spørgsmålene er relevante for at danne et billede af borgerpanelets sammensætning. Når du har svaret på spørgsmålene, er tilmeldingen færdig.

Har du spørgsmål til Borgerpanelet, er du velkommen til at skrive til os på: bispebjerglokaludvalg@okf.kk.dk

Med venlig hilsen

Alex Heick, Formand for Bispebjerg Lokaludvalg

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.