Tilmeld dig Bispebjergs digitale borgerpanel

Vi vil rigtig gerne høre, hvad du som borger i Bispebjerg bydel (Nordvest, Emdrup, Ryparken-Lundehus, Bispebjerg og Utterslev) tænker om bydelen. Derfor vil vi invitere dig til at komme med input til den lokale udvikling.

 

Det foregår via det nye digitale borgerpanel, som vi håber, du vil tilmel­de dig!

Her vil vi med mellemrum stille dig spørgsmål om bydelen og dens udvikling via e-mail. Det drejer sig om 3-4 undersøgelser om året. Din besvarelse af spørgsmålene vil blive behandlet fortroligt.

Bispebjerg Lokaludvalg vil bruge borgerpanelet til at indsamle viden, holdninger og ønsker fra borgerne i bydelen, som vi vil dele med politi­kerne på Københavns Rådhus.

Vi håber, at du vil være med til at gøre Bispebjerg til en endnu bedre bydel at bo i ved at deltage i borgerpanelet!

Borgerpanelet er åbent for alle, der bor i Bispebjerg bydel, og som er over 15 år. Det er frivilligt at være en del af borgerpanelet og du kan altid framelde dig.

Interesseret? Så tilmeld dig her: www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=6QTXR9UZ9PCN

Herefter vil du blive bedt om at oplyse din e-mailadresse, så vi kan sende dig en række spørgsmål direkte til din egen e-mail. Spørgsmålene er relevante for at danne et billede af borgerpanelets sammensætning. Når du har svaret på spørgsmålene, er tilmeldingen færdig.

Borgerpanelet er åbent for alle, der bor i Bispebjerg bydel, og som er fyldt 15 år. Det er frivilligt at være en del af Borgerpanelet og du kan altid framelde dig.

Bispebjerg Lokaludvalg vil bruge Borgerpanelets tilkendegivelser til at indsamle viden og holdninger om, hvordan borgerne i bydelen ønsker at deres lokalområde skal udvikle sig – og vi vil dele svarene med politikerne på Københavns Rådhus.

 

Har du spørgsmål til Borgerpanelet, er du velkommen til at skrive til os på: bispebjerglokaludvalg@okf.kk.dk

Med venlig hilsen

Alex Heick, Formand for Bispebjerg Lokaludvalg

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *